? ??????????????Fall Pattern? ????? ?? ???Rating: 3.5 (2 Ratings)??97 Grabs Today. 907 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Fight Breast Cancer? ????? ?? ???Rating: 0.0 (0 Ratings)??84 Grabs Today. 644 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????HappyHa BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

tisdag 29 december 2009

Jul och annat

Vilken jul... det gick faktiskt ganska bra allting.

Åkte hem till mor och far på tisdagen eftersom det inte blev så mycket jobb.
Sen var jag där fram till juldagen. Med undantag från julafton som firades hos morfar med hela tjocka släkten. Inklusive två busiga kusiner som krävde ganska mycket energi men det får det vara värt för dom är ju så söta.

Det var faktiskt jätteskönt att vara hemma några dagar och bara ta det lugnt.
Skämmas bort lite av föräldrarna och jävlas med bröderna.
Mysig jul helt enkelt.

Juldagen var en riktig höjdare.
Hade lite glöggmys hemma med olika gäster. Först kom Veronica och Stefan med de turkosa strumporna, sedan Maria och Tessan. Lagom när fröken Hansson och de turkosa strumporna åkte till sin bio dök Elin och Sabina upp. Då övergick myset i lite mer förfest stämning.
Runt tio tiden åkte vi in mot stan och Pitchblack.
Den kvällen var helt oslagbar, gänget höll ihop ganska bra under kvällen och vi träffade ett härligt grabbgäng som vi hängde med.
Så hela kvällen blev lyckad med undantag för mitt snygga fall där jag slog i hela högersidan och den extrema garderobskön med slagsmål och svimningar...

Lördagskvällen tillbringade jag med Forss och Hansson ute i Balltoda, god middag och en bra film. Kolla in Enchanted om ni vill bli uppiggade.

På söndagen blev det sushi med Maria och sen en långpromenad med Veha.
Sen passade jag på att färga håret lite, blev ganska nöjd faktiskt.

Igår var det jobb som gällde igen efter ledigheten.
Bra resultat på jobbet ledde till tidig hemgång som i sin tur ledde till en cider på 55:an med Sabina. Kändes som en riktigt bra avslutning på dagen. Även om någon inte levde upp till det dom har utlovat.

Hitills idag har jag lunchat med Maria, slingat håret och tagit en runda på butiken med grön skylt. Och nu kör vi jobb fram till nio. Blir en bra kväll med lite tävlingar.
Även om fröken Cassel sviker idag :O

0 kommentarer: